Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Εκχιονισμοί πολλά προβλήματα αλλά και επιτυχίες.


Του Μ. Αποστολόπουλου
Σε κλοιό χιονιά βρέθηκαν οι ορεινές περιοχές του Δήμου Μαραθώνα των Βαρνάβα Γραμματικού καθώς οι χιονοπτώσεις ήταν πολύ έντονες. Ειδικά σε πολλά σημεία του Βαρνάβα και Γραμματικού αναφέρθηκαν απεγκλωβισμοί πολιτών. Αντίθετα με τις προηγούμενες ημέρες, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ήταν λιγα, ενώ η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί από σήμερα με την αύξηση της θερμοκρασίας και την πτώση των ανέμων.

Ο χιονιάς ήταν δύσκολος, αλλά η Κοινότητα Βαρνάβα ανταποκρίθηκε άμεσα με δικά της μηχανήματα και ιδιωτών και έτσι η κεντρική αρτηρία και το χωριό καθαρίστηκε και ξεκίνησαν οι εκχιονισμοί προς τις περιοχές της περιφέρειας και της παραλίας. Παρουσιάστηκαν δεκάδες προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο αλλά η συνεργασία υπαλλήλων, συμβούλων με συντονίστρια την τοπική προέδρο κα Χαρ. Ασημακοπούλου, κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν σχεδόν όλα.
Μοναδικό μελανό σημείο της πετυχημένης ομολογουμένως ομαδικής προσπάθειας αποτελεί η "αντιδεοντολογική" συμπεριφορά του τοπικού συμβούλου Μάκη Στρατίκη*.
Προσοχή στους δρόμους έντονο το φαινόμενο παγετού
Συνεχίζεται ο εκχιονισμός - έρχονται βροχές λένε οι προβλέψεις
Συνεχίζεται η προσπάθεια της Κοινότητας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας ώστε να αποκατασταθούν όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω των χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στα ορεινά του Δήμου. Οι εκχιονισμοί συνεχίζονται και σήμερα. Είχαμε και προβλήματα με διακοπές νερού λόγω παγετού. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές στα ορεινά του Δήμου στον Βαρνάβα έπεσαν το βράδυ στους -6.8 και ακόμη και σήμερα είναι ιδιαίτερα χαμηλές και χρειάζεται προσοχή από όλους.

---------------------------------
* Ενημερώθηκε για τους ισχυρισμούς, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου την 9η Ιανουαρίου 2017.
---------------------------
Αμέσως μετά την εν λόγω τηλεφωνική επικοινωνία και διαβεβαίωση του Κου Στρατίκη ότι τα αναφερόμενα (περί εκχιονισμού αυλών ιδιωτών) δεν αληθεύουν και δεν ισχύουν, οφείλουμε και ανακαλούμε πλήρως τον χαρακτηρισμό (αντιδεοντολογικός).
-------------------------------

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.