Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ- Σταδιακή αποκατάσταση Υδροδότησης.

Δημοτικη Κοινοτητα Βαρναβα

Το πρόβλημα των αντλιοστασίων φαίνεται να αποκαταστάθηκε και το νερό προσπαθεί να γεμίσει την δεξαμενή.
Θα υπάρξει εικοσιτετράωρη φύλαξη της δεξαμενής και των αντλιοστασίων μέχρις αποκαταστάσεως του προβλήματος .
Με τις παρούσες συνθήκες το πρωί θα ξεκινήσει η υδροδότηση.
Στις περιοχές Ρουμελιώτικα , Πεταλό που είχαν ως τώρα νερό , υπάρχει τεράστιο σπάσιμο τερματικού στον παλιό αγωγό του αμιάντου, που έχει καταργηθεί . Το νερό κλείστηκε και θα φτιαχτεί το πρωί με υλικά που έχουν παραγγελθεί από σήμερα γιατί δεν υπάρχουν πια στο εμπόριο ώστε να το φτιάχναμε άμεσα.

Στον έλεγχο που κάναμε στους δρόμους τόσο του χωριού όσο και της παραλίας , για τυχόν διαρροές του νερού,διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές παροχές σπασμένες από τον παγετό με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει και να χάνεται.
Προς αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, και σταδιακής ομαλοποίησης της υδροδότησης, παρακαλούνται οι κάτοικοι να ελέγχουν το δίκτυο της οικιακής παροχής τους.
Οποιαδήποτε βλάβη επίσης διαπιστωθεί στην προσωπική τους παροχή, είτε σε γειτονική οικία της οποίας οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του κεντρικού χωριού που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .
Είναι ανήκουστο να προσπαθούμε να υδροδοτήσουμε τις εκτός οικισμού περιοχές και μέσα στο χωριό να πλένουμε με τις μάνικες τα πεζοδρόμια .
Θα σας ενημερώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας για τυχόν εξελίξεις


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.