Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Bίντεο - Σκληρή εκδίκηση: Καίνε τους Τούρκους εισβολείς ζωντανούς στη Συρία!

ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ISIS  
Ζωντανούς έκαψε δύο Τούρκους στρατιώτες που είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι στις 26 Νοεμβρίου η ISIS σε  ένα νέο "κρεσέντο" εγκληματικής πρακτικής που που μόνο φρίκη και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει.
Ακολουθώντας τον τρόπο εκτέλεσης του Ιορδανού πιλότου οι δύο άτυχοι Τούρκοι στρατιώτες κάηκαν ζωντανοί ως αντίποινα για τις επιχειρήσεις του τουρκικού Στρατού στην αλ-Μπαμπ.
Όλες οι σκηνές περιέχονται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ISIS το οποίο ξεκινά με μήνυμα του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Baghdadi ο οποίος καλεί σε εκδίκηση κατά της Άγκυρας.

Η Τουρκία έχει μπλοκάρει όλα τα site κοινωνικής δικτύωσης μετά την δημοσίευση  βίντεο της ISIS για την εκτέλεση με τον απάνθρωπο αυτό τρόπο των δύο Τούρκων  στρατιωτών

Με αμερικανικό οπλισμό και λοιπό εξοπλισμό της εταιρείας  5.11 Tactical ήταν εξοπλισμένοι οι ισλαμιστές της ISIS στο βίντεο με την εκτέλεση των δύο Τούρκων στρατιωτών
https://pbs.twimg.com/media/C0T-_FzWQAAbgh8.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/C0T_AJOWIAEhmV3.jpg:large
Δείτε εδώ ένα βίντεο της Daily Mail με την φρικιστική εκτέλεση των δύο αιχμαλώτων:

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.