Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Απομακρύνονται τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους του Δήμου Μαραθώνα -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από αρχές Οκτωβρίου 2016 ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαραθώνος, μετά από τις κατάλληλες ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Μαραθώνος και την εταιρεία ανακύκλωσης, με την οποία έχει κάνει σύμβαση ο Δήμος μας.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί ( 72 ) εγκαταλειμμένα  αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα ( 35 ) έχουν απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες τους, αφού πρώτα ενημερώθηκαν από την υπηρεσία μας για τη διαδικασία απομάκρυνσής τους. Επίσης με τη συνδρομή της εταιρείας ανακύκλωσης έχουμε απομακρύνει ( 8 ) επιπλέον αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα βάσει νομοθεσίας ακολουθούμε την νόμιμη οδό  για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Οι πολίτες μπορούν να κάνουν αίτηση στο πρωτόκολλο της εκάστοτε Δημοτικής Κοινότητας για την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους του Δήμου μας.
Νίκος Ζουμπουρλής
Πρόεδρος Ο.Δ.Ε.
Πολιτικής Προστασίας
Δημοτικής Αστυνομίας
& Ασφάλειας
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.