Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Παραγωγοί από όλη την Ελλάδα στην έκθεση αγροτικών προϊόντων. Απών ο Μαραθώνας.

IMG 19700102 062051
Δύο φεστιβάλ το 7ου Agro Quality Festival και το 4ου Φεστιβάλ Γάλακτος Τυριού
πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου. Την διοργανώσει είχε αναλάβει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και είχαν στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, ...
την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή, την προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων ακολουθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης, την παρουσίαση των εταιριών πιστοποίησης και γεωργικών συμβουλών και του ρόλου τους στην ελληνική αγορά και την ανάδειξη των προϋποθέσεων και των ελέγχων που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας.
Στη φετινή διοργάνωση τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Αττικής, η οποία συμμετείχε με δύο περίπτερα για την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της Αττικής γης και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών της ορίων, όπως είναι το ελαιόλαδο, το κρασί, το μέλι, τα φιστίκια, τα κηπευτικά, αλλά και τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα κ.α.
IMG 19700102 062224
Είδαμε περίπτερα από όλη την Ελλάδα, κυρίως από την Μακεδονία και την Ήπειρο, αλλά και από τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ήρθαν να προβάλουν τα ιδιαίτερα προϊόντα που παράγει ο τόπος τους, τα προϊόντα που παράγει η Ελλάδα μας. Ξεχωριστή θέση στην έκθεση κατείχε ο Δήμος Λέσβου. Τα τέσσερα περίπτερα που είχε, παρουσίαζαν όλα τα τοπικά προϊόντα μέσα από διάφορους παραγωγούς, με χορηγόυς κλπ.
Ο Μαραθώνας είχε ένα περίπτερο στην έκθεση. Η επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων «ΔΑΦΝΗ» που ειδικεύεται στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος, ήταν εκεί και πρόσφερε προϊόντα για δοκιμή διαφημίζοντας την εταιρία.
IMG 19700102 06123478
Όπως καταλάβατε ο δήμος Μαραθώνος δεν ασχολήθηκε με την έκθεση. Προφανώς η αγορά της Αθήνας δεν μας καλύπτει γι’ αυτό και έχουμε στραφεί στην Κίνα.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.