Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Κ. Μητσοτάκης: Ζήτησε από τον Π.Παυλόπουλο να προκηρύξει εθνικές εκλογές! - Με σκληρές εκφράσεις του απάντησε η Ο.Γεροβασίλη (βίντεο)

«ΣΤΑ ΑΚΡΑ» Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΕΚΤΡΟΠΗ»  
Σε σκληρή πολιτική αντιπαράθεση στα όρια της πολιτικής εκτροπής εξελίσσεται η σύγκρουση κυβέρησης και ΝΔ με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της αναπάντεχης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας να καταργήσει το σύνολο του νόμου και να "αποκεφαλίσει" τον υπουργό Επικρατείας Ν.Παππά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλο να προκηρύξει άμεσα εκλογές λόγω "παρακμής και υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών από την κυβέρνηση". 
«Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον προβληματισμό μου για την υπονόμευση και των δημοκρατικών θεσμών. Του εξήγησα γιατί για τη Νέα Δημοκρατία η μόνη λύση είναι οι εκλογές το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.
Σε πραγματικό χρόνο, αλλά με εμφανή ειρωνική διάθεση απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία την ώρα των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόταν σε τηλεοπτικό στούντιο.
Η κυρία Γεροβασίλη, μάλιστα, «μετέφρασε» τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας τον όρο δημοκρατική εκτροπή (παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν μίλησε για δημοκρατική εκτροπή).
«Μιλά για δημοκρατική εκτροπή σαν να βγήκαν τα τανκς στη χώρα. Εγώ θα επρεπε να μιλάω γι' αυτό γιατί η ΝΔ βάζει εμπόδια στην εφαρμογή του Συντάγματος» είπε η κυρία Γεροβασίλη.
Όσο για το αίτημα για εκλογές, η κυβερνητική εκπρόσωπος το χαρακτήρισε ως «εκτός τόπου και χρόνου».

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.