Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Μ.Τσαβούσογλου: «Ζητάμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών που έχουν καταφύγει με ελικόπτερο στην Ελλάδα»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, ζήτησε την επιστροφή στην Τουρκία των 8 στρατιωτικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. «Ζητήσαμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών οι οποίοι έχουν καταφύγει με ελικόπτερο στην Ελλάδα» αναφέρει σε μήνυμά του στο «twitter» ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι 8 στρατιωτικοί ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.
Το στρατιωτικό ελικόπτερο από την Τουρκία προσγειώθηκε σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου, περίπου στις 12 το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν 8 πραξικοπηματίες (7 στρατιωτικοί και ένας πολίτης) οι οποίοι ζητούν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας.
Τέλος να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ελικόπτερο επικαλέσθηκε τεχνική βλάβη προκειμένου να πάρει άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.
Στο αεροδρόμιο έχει σπεύσει η Αστυνομία, ενώ πάνω από το χώρο πετάει ζεύγος μαχητικών F-16 για εναέρια υποστήριξη.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.