Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δραματικές εξελίξεις στον Δήμο Μαραθώνα συνεχίζονται οι παραιτήσεις

Δραματικές εξελίξεις στον Δήμο Μαραθώνα συνεχίζονται οι παραιτήσεις
Το παιχνίδι του Big brother φαίνεται ότι παίζει ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης αφού το domino των παραιτήσεων δεν έχει τέλος!

Αυτή τη βδομάδα προστίθενται στις παραιτήσεις αυτές των Αντιδημάρχων Γιώργου Κοροβέση (οικονομικών) σας είχαμε ενημερώσει απο τις 7/07/16 και Στέφανου Μπαϊρακτάρη (καθαριότητας), ενώ για έναν αδιευκρίνιστο λόγο απομακρύνεται η διευθύντρια οικονομικών του Δήμου κα.Σωτήρχου και πιθανολογείται να αναλάβει τη διεύθυνση καθαριότητας στο Δήμο στην θέση του κ.Χαλυβδόπουλου Θωμά που παραιτήθηκε πριν 15 ημέρες περίπου.
Επιπροσθέτως σύμφωνα με πληροφορίες τις θέσεις θα αναλάβουν άμεσα ο Βασίλης Τσουπράς Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο κ.Ζούρος (καθαριότητας) !
Όλα αυτά με την αντιπολίτευση γενικώς να φωνάζει σε κάθε Δ.Σ για την ακυβερνησία του κου Ψηνάκη, και ουσιαστικά να δικαιώνει εκείνους που απομακρύνθηκαν από το team του Δημάρχου σχετικά νωρίς, Κ.Τσίρκα, Σταυρακοπούλου, Σόμογλου, Λιβαθηνό.
Φαίνεται ο κατάλογος των απομακρύνσεων δεν έχει τελειωμό! Αλήθεια ποιοι οι λόγοι ; ή ο ''λόγος παραίτησης'' του κ.Στέφανου Μπαϊρακτάρη ;;; Θα επανέλθουμε συντόμως ....
Εμείς αναρωτιόμαστε για όλο αυτό που συμβαίνει , δυστυχώς για τον τόπο μας , αγαπητέ ''manager'' κ.Ηλία Ψηνάκη, μήπως είναι μια ακόμη απόδειξη κακού management και ηγεσίας στο Δήμο μας ;
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.