Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στους Δήμους

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στους  Δήμους Στάση εργασίας αύριο στους Δήμους από τις 11.30 το πρωί έως την λήξη της πρωινής βάρδιας, έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, «σκοπός της κινητοποίησης είναι αφενός η αντίδραση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης που επιχειρεί η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με τους δανειστές, με την «αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση» και αφετέρου η απάντηση στην αδιαφορία και τον εμπαιγμό από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια σειρά σημαντικών προβλημάτων που έχει επανειλημμένα δεσμευτεί πώς θα επιλύσει».

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.