Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Πολεμικός πυρετός: Οι Τούρκοι μεταφέρουν Firtina από τον Έβρο στην Συρία - Η Ρωσία απαντά με 10.000 αλεξιπτωτιστές (vid, φωτό)

Η ΚΟΡΒΕΤΑ "ZELYONY DOL" ΦΟΡΕΑΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ CRUISE ΚALIBR ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ  
Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Ρωσία καθώς είναι έτοιμοι προς αναχώρηση 10.000 αλεξιπτωτιστές με προορισμό την βόρεια Συρία ενώ απέπλευσε και η κορβέτα "Zelyony Dol" με πυραύλους cruise τύπου Calibr.

Tαυτόχρονα, οι Τούρκοι ενισχύουν τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν Τ-155 Firtina από τον Έβρο στα σύνορα με την Συρία.
Οι Τούρκοι για πρώτη φορά σήκωσαν μαχητικά ενώ ο Τούρκος Α/ΓΕΑ, Abidin Ünal, επιθεωρεί με ανώτερους αξιωματούχους του τουρκικού Στρατού τις περιοχές στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας
Σύμφωνα με Ρώσους στρατιωτικούς αναλυτές η 56η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Kamyshin και η 7η αερομεταφερόμενη Μεραρχία στο Νοvorossiysk μαζί με μεμονωμένες δυνάμεις είναι σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού και έτοιμοι προς αναχώρηση με κατεύθυνση την βόρεια Συρία.
Και οι δύο μονάδες έχουν λάβει μέρος στον πόλεμο της Τσετσενίας. Αυτές οι ρωσικές μονάδες με την συνδρομή επιπλέον αεροπορικών δυνάμεων θα είναι η αρχική ρωσική απάντηση στην τουρκική και σαουδαραβική εισβολή στην Συρία.
Οι μονάδες αυτές θα ενωθούν με τους 6.000 Ιρανούς Φρουρούς που έφτασαν στο Χαλέπι πρόσφατα.
Ταυτόχρονα, ο Β.Πούτιν στέλνει την κορβέτα "Zelyony Dol"  κλάσης "Buyan-Μ" από τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας εξοπλισμένη με cruise Calibr στην Συρία και το ναρκαλιευτικό "Kovrovec" τύπου 266Μ (εντάχθηκε σε υπηρεσία μόλις τον Δεκέμβριο).
Έξι τέτοιες κορβέτες υπηρετούν στην Κασπία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σ.Σοϊγκού είχε ανακοινώσει την αύξηση του Στόλου της Α.Μεσογείου από δέκα σε είκοσι πολεμικά πλοία!
Έχει εκτόπισμα 949 τόνους, μήκος 74 μέτρα, πλάτος 11 μέτρα.
Τα πλοία της κλάσης είναι ικανά να αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι και 25 κόμβους ενώ η αυτονομία τους τους επιτρέπει να εκτελούν αποστολές σε εμβέλειες μέχρι και 2.500 ναυτικά μίλια από τις βάσεις τους.
Έχει σταθερό οπλισμό ένα πυροβόλο A-190 διαμετρήματος 100 mm, σύστημα αεράμυνας τύπου "Bending" και φέρει πυραύλους κρουζ τύπου calibr
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160213/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1#sthash.fSMEw5TK.dpuf 00
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.