Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μια χαμένη Πατρίδα, μία χαμένη παρτίδα...με τον Ψηνάκη.

Γράφει η Βιργινία Μάρκου

Ζω Ανατολικής Αττικής

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι Έλληνες είναι πλέον, ο πιο απαισιόδοξος λαός στην Ευρώπη! Δεν έχουν, λέει, τίποτα το καλλίτερο να περιμένουν!

Οι αλλοτινοί νεολαίοι της ξενοιασιάς, της χαράς, της ελπίδας και της αισιοδοξίας, δεν υπάρχουν πια!

Ούτε ακόμα και αυτή η έναρξη μίας νέας χρονιάς, έφερε τα συνήθη για την εποχή «καινούργια ξεκινήματα».

Στο Δήμο του Μαραθώνα, η κατάσταση δεν θα....μπορούσε να είναι χειρότερη! Ούτε το αίμα των κατοίκων της περιοχής, δεν δέχονται τα νοσοκομεία! Δικαίωση για τους οπαδούς του «παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο» με ορατό τον κίνδυνο, να κλειστεί η περιοχή ακόμα περισσότερο στο καβούκι της, απ' όσο είναι ως τώρα...με ορατό τον κίνδυνο, να εκλέγονται στο μέλλον, όλο και περισσότερα «μπαλωμένα υποδήματα»!

Η εσωστρέφεια και γενικά, τα ενδοπαραταξιακά προβλήματα στους «ΠΟΛΙΤΕΣ» διογκώνονται αντί να αμβλύνονται!

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, κατόρθωσε να διαψεύσει τις προσδοκίες, ν' απογοητεύσει όλους εκείνους που τον στήριξαν ένθερμα και κατά συνέπεια, να τους μετατρέψει σε πολιτικούς του αντιπάλους.

Προσωπικά, εάν είχα ν' απαντήσω στο ερώτημα: «ποιο θεωρείς ως το χειρότερο ελλάτωμα του κ. Ψινάκη;» δεν θ' αναφερόμουν στην ανικανότητά του, να διαχειριστεί ζητήματα καθημερινότητας του Δήμου. Δεν θα μιλούσα για τις ψευδεπίγραφες μεγαλεπήβολες υποσχέσεις του. Δεν θα υπογράμμιζα την αήθη συμπεριφορά και την αγνωμοσύνη του, απέναντι στους δημότες της περιοχές που τον αγκάλιασαν με την εμπιστοσύνη τους, παραβλέποντας τόσα και τόσα...

Θα στεκόμουν σ' ένα σημείο: στην προφανή ευκολία που τον διακρίνει, να «πουλάει» συνεργάτες και φίλους του, απλά και μόνο για να «σώσει το τομάρι του».

Άραγε, πιστεύει ακόμα, ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα;

Καλή χρονιά σε όλους!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.