Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Μπήκε το 2016, ας δούμε τώρα πότε καθόμαστε

Μπήκε το 2016, ας δούμε τώρα πότε καθόμαστε
Αποχαιρετίσαμε το ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα εύκολο 2015. Πάει παλιός ο χρόνος, ο γεροχρόνος και όλα τα συναφή κλισέ. Στην ουσία όμως τώρα. Δεν θα μιλήσουμε για το τι περιμένουμε το 2016, ούτε τι θα βελτιώσουμε ο καθένας ατομικά. Αυτό εμάς στο penna δεν μας αφορά. Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.

Αυτό όμως που μας αφορά εμάς στο penna και κατά πάσα πιθανότητα όχι μόνο εμάς, είναι το πότε καθόμαστε. Συγκεντρώσαμε όλες της αργίες του νέου έτους και σας τις παρουσιάζουμε για να ξέρετε τι σας περιμένει. Και γιατί όχι ίσως να προγραμματίσετε και καμιά εξόρμηση. Γιατί αν οργανωθείτε νωρίς, σίγουρα θα βρείτε πιο οικονομικές λύσεις. Όσοι από την άλλη δεν προβλέπεται να φύγουν, ας απολαύσουν τις ημέρες ξεκούρασης. Μπορεί τα Χριστούγεννα του 2015 να μας τα χάλασαν λίγο γιατί αποφάσισαν να «πέσουν» σαββατοκύριακο, το αισιόδοξο όμως είναι ότι το 2016 έχει αρκετά 3ήμερα.
Ξεκινώντας από την πρώτη ημέρα του χρόνου που ενώθηκε με το σαββατοκύριακο, η επόμενη αργία εντοπίζεται στις 14 Μαρτίου. Πρόκειται για την Καθαρά Δευτέρα που «πέφτει» και φέτος Δευτέρα.
Η 25η Μαρτίου, εθνική εορτή και ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου εντοπίζεται την ημέρα Παρασκευή για το 2016.
Δευτέρα και του Αγίου Πνεύματος, ως συνήθως που φέτος θα γιορτασεί στις 20 Ιουνίου.
Και τώρα τα αναπάντεχα.
Μετά το περσινό δράμα του 15αύγουστου που συνέπεσε με σαββατοκύριακο, φέτος θα μπορέσουμε να παρατείνουμε τον εορτασμό της Παναγίας καθώς αυτός θα γίνει την ημέρα Δευτέρα.
Η επόμενη εθνική εορτή, η 28η Οκτωβρίου και αυτή στις υπηρεσίες των απανταχού τεμπέληδων καθώς φέτος «πέφτει» Παρασκευή.
Λίγο μας τα χαλάνε τα Χριστούγεννα πάλι, καθώς πέφτουν Κυριακή αλλά η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, η 26η Δεκεμβρίου πέφτει Δευτέρα.
Για το Πάσχα δεν θα πούμε πολλά γιατί κάθε χρόνο γιορτάζεται με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο το πρόβλημα φέτος το Πάσχα είναι ότι συμπίπτει με την Πρωτομαγιά…
Καλή ξεκούραση!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.