Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Το πρώτο "ρήγμα": Καταψηφίστηκε από τους ΑΝΕΛ και αποσύρεται το άρθρο για το φόρο στις μπίρες

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΤΡΕΚΛΙΖΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΘΟ  
Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ το άρθρο 52 το οποίο καταψηφίστηκε και από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και έτσι δεν θα εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια με το τελικό σχέδιο νόμου,δημιουργώντας τους πρώτους "τριγμούς" στο κυβερνητικό σχήμα.

Έπειτα από τη διαφοροποίηση των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που συμμετείχαν στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, το άρθρο 52 του πολυνομοσχεδίου που προέβλεπε την επιβολή φόρου κατανάλωσης στην μπύρα που παράγεται από τις ελληνικές ζυθοποιίες καταψηφίστηκε και αποσύρεται. 
Με απλά λόγια, το άρθρο 52 δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στα προς ψήφιση άρθρα του πολυνομοσχεδίου που θα προωθηθούν προς έγκριση στην Ολομέλεια της Βουλής, και με ακόμα απλούστερα λόγια, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσίασε το πρώτο ουσιαστικό "ρήγμα" μόλις ένα μήνα από την συγκρότησή της.
 Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.