Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

XYTA ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ/ ΟΔΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ/ ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ: ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ

Σήμερα αντιπροσωπεία πολιτών μαζί με την τοπική πρόεδρο του Βαρνάβα κα Χαρά Ασημακοπούλου, επισκέφτηκαν το Δασαρχείο Καπανδριτίου  όπου συνάντησαν τον Δασάρχη και τον δασολόγο κ. Χρ. Πετρογιάννη.
Κατά την συζήτηση που διεξάχθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα, έγινε αντιληπτό πως τα αναφερόμενα στο παραρτήματα της επιστολής (Περιφέρεια Αττικής) δεν αφορούν κατά κανένα τρόπο την διαδρομή κόμβου Βαρνάβα προς ρεματιά -Καπανδρίτι . Από την επίδειξη σχετικών δασικών  χαρτών (της μελέτης περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) προκύπτει ότι οι επεμβάσεις αυτές που αφορούν την βόρεια πρόσβαση ξεκινούν από την Μονή του Άξιον Εστί και καταλήγουν προς Μαραθώνα (Ν. Πρόσβαση) με παράκαμψη Α. Σουλίου.
Δυστυχώς παρά τους μακροχρόνιους αγώνες ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που υποψιαζόμασταν ... παίρνει σάρκα και οστά.... Προδομένοι από  ντόπιους πολιντικάντιδες, δημάρχους, βουλευτές και Περιφερειάρχες (δεξιούς και αριστερούς) που ξεδιάντροπα μας πούλησαν στα εργολαβικά συμφέροντα. Και ύστερα μου λες …. γιατί η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη σε όλα αυτά που "γίνονται για μας χωρίς εμάς..."
Να είστε σε επιφυλακή φίλοι μου, το τέρας της διαπλοκής  του ΧΥΤΑ είναι εδώ και κανέναν δεν πιστεύουμε.

o
Τμήματα αναφοράς εγγράφου.....που αφορούν Βαρνάβα - Οδοί πρόσβασης ΧΥΤΑ
-  Εκκρεμεί η έγκριση αιτήματος που υποβλήθηκε στο Δασαρχείο Καπανδριτίου την 29/3/2013 (ΑΠ οικ.354/29-3-13), για την τροποποίηση από την Δ/νση  Δασών Ανατολικής Αττικής της ειδικής έγκρισης επέμβασης σε τμήματα της βόρειας πρόσβασης (κόμβος Βαρνάβα)

-  Επίσης,  μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας Απαλλοτρίωσης, υποβλήθηκε αίτημα (28/5/2014) στο Δασαρχείο Καπανδριτίου για την άδεια κοπής 21 δασικών απαλλοτριωμένων δέντρων, που βρίσκονται  στην Ανατολική πλευρά
της αντιπυρικής ζώνης και σε τμήματα του Βορείου και Νοτίου άξονα, το οποίο εκκρεμεί."

Διαβάστε σχετικά:

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.