Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Να τον παραιτήσω ή να μην τον παραιτήσω; ιδού η απορία!


Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπό παραίτηση Αντιδήμαρχο από τον Μαραθώνα Γιάννη Μπούσουλα. Μπροστά στη γενικότερη κατακραυγή οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρενέβησαν στον κ.Manager και τον έπεισαν, απ' ότι φαίνεται, να ανακαλέσει προς το παρόν την απόφασή του γιατί στο τέλος δεν θα υπήρχε άλλος Σύμβουλος της πλειοψηφίας για να αναλάβει κάποια θέση.

Μεγάλο πλήγμα στην τοπική κοινωνία υπέστη ωστόσο και ο ίδιος ο Μπούσουλας καθώς μετά τις όποιες παλινωδίες του Ηλία Ψηνάκη, αυτός δέχθηκε τελικά να παραμείνει στην θέση του, έστω και χωρίς τις αθλητικές αρμοδιότητες τις οποίες αναλαμβάνει ο Σόμογλου. Δυστυχώς ή Ευτυχώς πάλι δεν το φόρεσε το κουστούμι ο κ.Σόμογλου.
Τέτοιο Rotation δεν έκανε ούτε ο Αναστασίου στην Πανάθα προκειμένου να είναι έτοιμη στα  play off και να "ζωγραφίζει" όπως έκανε με τον Ατρόμητο στο πρώτο γκολ. Αντίθετα παρά το rotation της Δημοτικής Αρχής αυτή μόνο "φωτογραφίζει".
Πότε πάνω σε λεωφορεία (αλήθεια που είναι? οεο) πότε σε τρακτέρ (άντε και καλό ψάρεμα! τα φύκια βγήκαν στους δρόμους) πότε σε ελικόπτερα (πετάει-πετάει η μέλισσα) για κότερα δεν μιλάω τζιζ.. Άντε και σε τρένο.
Προφητικό το τραγούδι της Σωτηρίας Μπέλλου.." Με αεροπλάνα και βαπόρια .." 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.