Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Στο δήμο τους δημότες καθώς και σε όλους τους ζωόφιλους: Φόλες στον Βαρνάβα Μαραθώνα.

Γιατί είναι σημαντικό;
Την μεγάλη εβδομάδα είχαμε αλλεπάλληλα κρούσματα αιφνίδιων θανάτων σκύλων συντροφιάς ή αδέσποτων στο δήμο μας από ασυνείδητο που έχει σκορπίσει σε όλη την περιοχή του Βαρνάβα φόλες με τοξικό εντομοκτόνο Λανέιτ,
άκρως επικίνδυνο και για την υγεία των πολιτών αλλά και της χλωρίδας/πανίδα της περιοχής. Σε καθημερινή βάση πεθαίνουν σκυλιά και αλεπούδες μέσα σε ελάχιστα λεπτά με φρικτό θάνατο. Το εντομοκτόνο αυτό εκτός από τη δράση σου σαν φόλα, μολύνει όπου τοποθετηθεί μεγάλο κομμάτι γης που χρειάζεται χρόνια για να εξυγιανθεί. Ζητάμε τη βοήθεια όλων σας να παρθούν δραστικά μέτρα και να συλληφθεί αν είναι δυνατό ο υπεύθυνος. Είναι σημαντική κάθε πληροφορία για τον ένοχο και όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να το δηλώσει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η δύναμη είναι στα χέρια όλων μας. Μαζί μπορούμε να το σταματήσουμε! Ζητούμε από δήμο Μαραθώνα να ληφθούν μέτρα. Σας ευχαριστούμε θερμά καθώς και όλους εσάς για την συμπαράσταση!
Φώτο Αρχείου
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.