Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ VS ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Τα πράγματα είναι πολύ απλά και μόνο όποιος έχει παρωπίδες δεν μπορεί να διαβάσει τις εξελίξεις. Η προσπάθεια της διαπλοκής σε συνεργασία με τα μνημονιακά κόμματα, Ν.Δ, Πασόκ, Ποτάμι, και σε συντονισμό με τον έξωθεν παράγοντα προσπαθούν με μανία να αποδομήσουν την συγκυβέρνηση με όπλο τα κάθε λογής σοφίσματα....
Στόχος η πτώση της κυβέρνησης γιατί δεν διέλυσε μέσα σε πέντε μέρες την γερμανική ηγεμονία χρόνων, παρά απλά τράβηξε την άκρη του ιστού που θα ξηλώσει αυτή την ηγεμονία, μια ηγεμονία που παραπέμπει στην Ιερά Συμμαχία των αρχών του 19ου αιώνα.
Αν το επιτύχουν αυτό θα εγκαταστήσουν μια καινούργια μνημονιακή κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο που διακόπηκε με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Με μια διαφορά. Αν το κατορθώσουν αυτό πλέον η ολοκληρωτική αποτέφρωση της ελληνικής κοινωνίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μιας και θα πρέπει να περάσουν το μήνυμα και στους υπόλοιπους ότι και να σκεφτεί κάποιος να τους αμφισβητήσει όχι μόνο είναι αδιανόητο, αλλά και θα επισύρει τη μέγιστη των ποινών. Την ολοκληρωτική εξαΰλωση. Ιω. Κ. Δ.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.