Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ & ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ…

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ . ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!
17 Οκτωβρίου στις 4:20 μ.μ. ·Αντιγράφουμε από την Σελίδα της στο FaceBook
Με καθημερινή στολή Εκστρατείας
Δεν ξέρω τι εντύπωση έχει περάσει αλλά εδώ προσπαθούμε με τα ψέματα να κάνουμε δουλειά .
Φτιάχνουμε τη μια βάνα και με τα εξαρτήματα φτιάχνουμε άλλη και με της δεύτερης την τρίτη κλπ. Μαζεύουμε την πλατεία βάζουμε κάδους , την άλλη μέρα τους παραμερίζουν κόβουν τα κλαδιά από τα δέντρα και γεμίζουν την πλατεία παραμονή παρέλασης, Τα μαζεύουμε πλένουμε σκουπίζουμε, σπάνε τα φωτιστικά στο Ηρώων. Κολλάμε τα ενημερωτικά για τα σχολικά σε μια ώρα εξαφανίζονται. Κολλάμε δεύτερα, εξαφανίζονται επίσης . Κολλάμε κάγκελα σήμερα αύριο είναι σπασμένα. Γυρνάμε τους κάδους απορριμμάτων σαν τις γάτες με τα γατιά από σπίτι σε σπίτι γιατί κανένας δεν τους θέλει. Κάποιοι θέλουν να ανοίξουμε την υπόλοιπη σχάρα στο δρόμο της εκκλησίας κάποιοι ενοχλούνται από τη σχάρα. Οι βόθροι και τα πλυντήρια όμως πέφτουν σ αυτή την έρημη σχάρα και προχθές που την πλέναμε ας μην πω τι βρήκαμε μέσα. ΤΕΛΟΣ . ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ..ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ . Ρολόγια νερού ανάποδα, κλέψιμο παντού σε όλο του το μεγαλείο. Δεν μπορούν κάποιοι να ζουν μόνιμα εις βάρος των συμπολιτών τους .Θα μπουν πρόστιμα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπήκαν κι όλας. Κατανοώ την οικονομική δυσχέρεια όλων αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν με νοιάζει να ξαναψηφιστώ . Αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν με όποιο προσωπικό κόστος. 
Παρακαλώ ότι περίεργο πέφτει στην αντίληψή σας να ειδοποιείτε την Κοινότητα. ΟΤΙ χρειάζεστε καλέστε μας . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. 
Πώς θα κάνουμε ένα βήμα πιο κει αν ασχολούμαστε όλο με τα ίδια και τα ίδια. Πώς θα δημιουργήσουμε πράγματα , θέσεις εργασίας να μην μαραζώσει ο τόπος ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ . ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ..

Δείτε ακόμα:

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ... Επιτέλους το 1ο ειδικό απορριμματοφόρο ανακύκλωσης εμφανίστηκε στον Βαρνάβα

Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.