Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Κικιρίκουουουου...........Κύριοι της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα.

Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν υπογράψει μέχρι τώρα τη ψηφοφορία όπως επίσης και  τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του Βαρνάβα που με την συμβολή τους καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης την κα Ασημακοπούλου που με δική της μέριμνα και φροντίδα βρήκε φόρμες και τις γέμισε με υπογραφές συμπολιτών μας για την Ψηφοφορία που διενεργείται και διεξάγετε από τους Ενεργούς Πολίτες Μαραθώνα για την ενίσχυση του αγώνα των γειτόνων μας του Γραμματικού και εμάς των ιδίων κατά του ΧΥΤΑ.

Σημ. Η κα Ασημακοπούλου θα είναι η επόμενη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα από 1ης Σεπτεμβρίου

Κυκιρίκουουου.... προς το απερχόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο του Βαρνάβα και τον επανεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο κ. Π. Στάμου. Περιμένουμε ακόμα τη συμβολή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ψηφοφορία τελειώνει την Δευτέρα το πρωί όπου θα μαζευτούν όλες οι φόρμες με τις υπογραφές από τα Καταστήματα για να προωθηθούν αρμοδίως.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ: Ελάτε να δείξουμε την ΠΟΡΤΑ εξόδου της Γενικής Υπηρεσίας Υδάτων στον Αξιότιμο κύριο Κωνσταντίνο Τριάντη, που λέει ότι ΔΕΝ υπάρχει ρέμα στο ΧΥΤΑ Γραμματικού

Πηγή: MikeA
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.