Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Λουίζου Ιορδάνη προς τους Δημότες του Βαρνάβα. Χα!!!!


Και τώρα υποτίθεται, ότι θα πρέπει να μείνουμε ικανοποιημένοι και ήσυχοι με την ανακοίνωση του Δημάρχου?? Άραγε το πρόβλημα των διοδίων για τους κάτοικους του Βαρνάβα και η "σύντομη" όπως αναφέρει λύση του σας ικανοποιεί?? Τα "ευελπιστούμε" .... σας "κοιμίζουν" αρκετά??? Θυμάστε το τραγούδι " Κοιμίσου αγγελούδι μου, κοιμίσου εσύ μωρό μου"...


Προεκλογική γαρ περίοδος και με τα "ΘΑ" και τα «καθρεφτάκια» καθαρίσαμε με τους Ιθαγενείς του Βαρνάβα. Παρόλα αυτά πέρασε ήδη αρκετός χρόνος από την έναρξη του μέτρου των αυξημένων διοδίων Αφιδνών που πληρώνουν οι Βαρναβιώτες και ο Δήμαρχος όφειλε να ξέρει και ΟΧΙ να μας στέλνει υπνωτικά με ευχολόγια.

Εμείς όμως θα επιμείνουμε μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος, άσχετα με το ποιος θα είναι ο “Νέος” Δήμαρχος του Μαραθώνα. Εξάλλου το θέμα υπάγεται απευθείας στην Κυβέρνηση στον Υπουργό Υποδομών και την Εταιρία διοδίων.

Οι Ωρωπιώτες μαζί με τον Δήμαρχο τους, ξεσηκώθηκαν και κέρδισαν. Μήπως θα πρέπει να τους μιμηθούμε και εμείς με “ειρηνικό” τρόπο, αλλά μόνοι μας???????????????

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ "ΠΟΥΛΗΣΕΣ".... ??

  Διαβάστε ακόμα με ένα κλικ:

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ - Διεκδικήστε κ. Δήμαρχε του Μαραθώνα.

  ......κ. Δήμαρχε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είσθε υπεύθυνος και υπόλογος προς τους δημότες σας για τις πράξεις και τις παραλήψεις  να διεκδικήσετε τα δίκαια αιτήματα των δημοτών σας στον Βαρνάβα......

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ (346) ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.