Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

Η απογραφή θα γίνει την χρονική περίοδο 10 - 24 Μαίου 2011
Ο Βαρνάβας έχει χωριστεί σε 4 Τομείς, οι οποίοι περιλαμβάνουν και περιοχές εντός οικισμού και περιοχές εκτός οικισμού.
Στο έργο της απογραφής θα εργαστούν 9 απογραφείς οι οποίοι θα περάσουν σπίτι - σπίτι, όλη την περιοχή του Βαρνάβα και θα απογράφουν τους κατοίκους.
Στην περίπτωση που προσωρινά απουσιάζουν τα μέλη κάποιας οικογένειας, ο απογραφέας είναι υποχρεωμένος να αφήσει τηλέφωνο και να ξαναπεράσει όταν θα είναι παρόντες.
Σε κάθε κατοικία απογράφονται όλα τα παρόντα μέλη και οι φιλοξενούμενοι, εφ΄ όσον δεν πρόκειται να πάνε να απογραφούν στην κατοικία τους (κατά δήλωσή τους). Αν σκοπεύουν να πάνε να απογραφούν στην κατοικία τους, τότε καταγράφονται απλώς, χωρίς επιπλέον στοιχεία.
Αν μέλος της οικογένειας απουσιάζει και βρίσκεται σε σημείο όπου δεν θα γίνει απογραφή (π.χ. εξωτερικό), τότε απογράφεται με δήλωση της οικογένειας.
Οι φαντάροι απογράφονται στα στρατόπεδα που υπηρετούν, από απογραφέα αξιωματικό.
Για όποιο πρόβλημα ανακύψει την ευθύνη για την επίλυσή του την έχουν οι Τομεάρχες και σε επόμενο στάδιο η Επόπτης του Δήμου (ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ emilmar@statistics.gr  6932633410)
Στον Βαρνάβα, με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας, κάποιες ημέρες (οι οποίες θα ανακοινωθούν) θα λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης στο Κοινοτικό Κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.