Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ.

Το απερχόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βαρνάβα (τελευταία συνεδρίαση  της 28 Δεκέμβρη 2010) ασχολήθηκε με το έγγραφο που απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Λιακόπουλος και με το οποίο απαιτεί το άμεσο κλείσιμο της χωματερής "Χ.Α.Δ.Α." της Κοινότητας Βαρνάβα και την μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής, με την απειλή διοικητικών, ποινικών και αστικών κυρώσεων. 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε, αφ΄ ενός μεν να προβεί στο κλείσιμο του Χώρου Εναπόθεσης Απορριμμάτων της Κοινότητας Βαρνάβα και την μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής, αφ΄ ετέρου να καταγγείλει την επιχειρούμενη μετάθεση ευθυνών προς τους Ο.Τ.Α., την μικροπολιτική διαχείριση του προβλήματος των απορριμμάτων και τον διαχρονικό εκβιασμό της Κοινότητας, για να αποδεχθεί το έγκλημα της χωματερής στο Γραμματικό.
Επίσης  
Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην Δημοτική Αρχή και τον λαό της Κερατέας, που αυτές τις μέρες υπερασπίζονται σθεναρά τον τόπο τους, αμυνόμενοι στην επίθεση που δέχονται από τις δυνάμεις καταστολής.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.