Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Στο Κ.Σ του Βαρνάβα, συμβουλιάζονται …και το απολαμβάνουν.

Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα οτι το απολαμβάνουν. 
Από πράξεις πάσχουμε. Εδώ είναι το πρόβλημα ποιος θα υλοποιήσει αυτά που αποφασίζονται  αφού όλα περνούν μέσα από το οργανωτικό σχήμα της Κοινότητας που καρκινοβατεί εδώ και πολλά χρόνια. Το σχήμα είναι δημιούργημα του νυν και πρώην προέδρου. Διορισμοί και τακτοποιήσεις φίλων και συγγενών χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια δημιούργησε την απαράδεκτη κατάσταση λειτουργίας με καθημερινά προβλήματα.
Τώρα για επείγουσες καταστάσεις όπως  πυρκαγιές, ή ηθική συμπαράσταση στον πολίτη που πάσχει, είναι λεπτομέρειες με ψηλά γράμματα για εκλεπτυσμένους ανθρώπους.


Συμβουλιάζονται …και το απολαμβάνουν στο Κ.Σ του Βαρνάβα, αφού κανείς δεν βρήκε τον χρόνο - δεν είχε το φιλότιμο, την τσίπα - να περάσει να δει και να μιλήσει στις οικογένειες που είχαν απώλειες ή απειλήθηκαν από την πυρκαγιά –περιουσίες, σπίτια – προσφέροντας τουλάχιστον ηθική συμπαράσταση δίνοντας κάποιο μήνυμα αισιοδοξίας και δέσμευσης για την αναδάσωση του περιβάλλοντος. Πιστεύουν ότι τους κάναμε χάρη όταν τους ψηφίζαμε …και δεν μας έχουν πλέον ανάγκη. 
Ποιος έχασε το φιλότιμο του για να το βρουν αυτοί, που εδώ και χρόνια οδηγούν τον Βαρνάβα στα σκαλοπάτια του Μεσαίωνα.


Φίλοι μου, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.