Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμαρχος Ραφήνας: Θα αναλάβουμε εμείς, αν δεν βρεθεί λύση για τα συσσίτια στον Δήμο Μαραθώνα.

Διαλυμένος ο δήμος του Μαραθώνα bournous

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταποκρίθηκε άμεσα και προμήθευσε με γεύματα τους πυρόπληκτους δημότες του που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ (Κέντρα Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας), όμως ακόμα και σήμερα ο Δήμος Μαραθώνα δεν έχει ανταποκριθεί

«Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση από τον Δήμο Μαραθώνα, η Ραφήνα θα είναι εκείνη που θα προμηθεύει με γεύματα τους πυρόπληκτους», δηλώνει ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς. Σύμφωνα με το irafina.gr, οι πυρόπληκτοι που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ, ενημερώθηκαν πως η σύμβαση που είχε η Αεροπορία για τα συσσίτια που τους διανέμουν δωρεάν, έληξε την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Η Αεροπορία είχε ενημερώσει τους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας, πως θα έπρεπε να αναλάβουν το συσσίτιο των πυρόπληκτων, αλλιώς θα έπρεπε οι ίδιοι (οι πυρόπληκτοι) να πληρώσουν μέχρι και 7 ευρώ τη μερίδα.

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταποκρίθηκε άμεσα και προμήθευσε με γεύματα τους πυρόπληκτους δημότες του που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ (Κέντρα Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας), όμως ακόμα και σήμερα ο Δήμος Μαραθώνα δεν έχει ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η σύμβαση που είχε η Αεροπορία για την σίτιση των πυρόπληκτων παρατάθηκε για ακόμα μία εβδομάδα.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.