Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ωρωπού

Την ώρα που 35 χιλιάδες παιδιά σε όλη την χώρα θα μείνουν εκτός Βρεφονηπιακών σταθμών καθώς δεν επαρκούν τα κονδύλια, στο Δήμο Ωρωπού κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός.

Χωρίς κανένα, απολύτως, πρόβλημα θα λειτουργήσουν κανονικά, φέτος, και οι πέντε Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ωρωπού, αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία  γραφειοκρατικά εμπόδια.
Με δύο αποφάσεις τις οποίες υπέγραψε, σήμερα, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης  κανονικά θα λειτουργήσουν και οι Παιδικοί Σταθμοί Καλάμου και Καπανδριτίου.
Συγκεκριμένα με τις αποφάσεις 344/2018 και  345/2018 του Δημάρχου Άδεια Ίδρυσης και λειτουργίας πήραν  ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καπανδριτίου, με την επωνυμία Βρεφονηπιακός Σταθμός Καπανδριτίου και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλάμου, με την επωνυμία Βρεφονηπιακός σταθμός Καλάμου.
Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καπανδριτίου, το μέγιστο, θα μπορούν να φιλοξενηθούν 33 νήπια και 13 βρέφη. Ενώ αντίστοιχα στου Καλάμου  30 νήπια  και 18 βρέφη.
Με την λειτουργία των πέντε Δημοτικών Βρεφονηπιακών σταθμών δίνεται λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρες με την φύλαξη και φροντίδα των νηπίων και βρεφών του Δήμου Ωρωπού.
Όλοι οι βρεφονηπιακού σταθμοί θα λειτουργούν όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 07:00 έως τις 16:00.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.