Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

5ος και... φαρμακερός!

Νέος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα ο Αργύρης Λάσκος. Να του ευχηθούμε «σιδεροκέφαλος» πρώτα απ’ όλα, και δευτερευόντως, να εκφράσουμε την απορία, αλλά και τη θλίψη μας, που ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και να έχει μέλλον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δέχθηκε να συνδέσει τ’ όνομά του με τη χειρότερη Δημοτική Αρχή όλων των εποχών!

Δεν αναρωτήθηκε ο κ. Λάσκος γιατί οι τέσσερις προηγούμενοι επιλαχόντες αρνήθηκαν να ορκιστούν; 
Ίσως ν’ αναρωτήθηκε κι ενδεχομένως, να δυσκολεύτηκε αρχικά, αλλά ήρθε η έμμισθη θέση της αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού να κάμψει τους όποιους ενδοιασμούς. 
Μην ξεχνάμε βεβαίως, και το γεγονός της πρόσληψης της συζύγου του, στο δήμο Μαραθώνα...
Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε απολύτως τίποτα σε προσωπικό επίπεδο με τον Αργύρη Λάσκο (όπως και με κανέναν, άλλωστε) απλά είμαστε υποχρεωμένοι ν’ αναδεικνύουμε τον τρόπο που πολιτεύεται ο καθένας, για να ενημερώνονται και οι δημότες, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κληθούν να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους.
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.