Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πάνος Σκουρλέτης: Δεν μπορώ να υποχρεώσω τον Ηλία Ψηνάκη να παραιτηθεί, αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος...

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8η Αυγούστου, η προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και της εξαμελούς αντιπροσωπείας των δημοτικών συμβούλων από το δήμο Μαραθώνα, ...
που αποτελούνταν από τις κυρίες Αναστασία Ευαγγελίου - Ρίζου και Αναστασία Παππά και τους κυρίους Στέργιο Τσίρκα, Νίκο Χατζηγιάννη, Βασίλη Δελαγραμμάτικα και Αλέξανδρο Αστρινάκη.
Η συνάντηση διήρκησε πάνω από μια ώρα και ο Υπουργός αφού πρώτα παρέλαβε το ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ με το οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την παραίτηση του Ηλία Ψηνάκη, στη συνέχεια ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν το δήμο Μαραθώνα αλλά και ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης όσον αφορά την ενίσχυση του δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη φονική πυρκαγιά.
Όσον αφορά το ψήφισμα για την παραίτηση του Ηλία Ψηνάκη, ο Υπουργός τους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης από πλευράς του, εάν δεν επιθυμεί ο ίδιος ο δήμαρχος Μαραθώνα να παραιτηθεί, αλλά και οι οποίες νομικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να δρομολογηθούν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες.
Στη συνέχεια ο Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε στην εξαμελή αντιπροσωπεία ότι στέλνει άμεσα άλλες 300.000€ στο δήμο Μαραθώνα για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών του.
Από την πλευρά των δημοτικών συμβούλων έγιναν διάφορες προτάσεις προς τον υπουργό εσωτερικών, με πιο ενδιαφέρουσες αυτές του Στέργιου Τσίρκα, που αφορούσαν την μεταφορά του hot spot από το πολιτιστικό και αθλητικό πάρκο της Νέας Μάκρης στο κτήμα του ΝΑΤ στο Μάτι, το οποίο στη συνέχεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και η περαιτέρω αξιοποίηση των 37 στρεμμάτων στην πρώην αμερικανική βάση, όπου σήμερα στεγάζεται η πυροσβεστική υπηρεσία, για τη δημιουργία σχολών της πυροσβεστικής, προτάσεις που έτυχαν της ιδιαίτερης προσοχής του Πάνου Σκουρλέτη.

 https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.