Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Νίκος Καραχάλιος: Μπαίνω στη «μάχη» σαν απλός στρατιώτης...

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ορκωμοσία του, έκανε αποκλειστικά στο dimotisnews ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα, Νίκος Καραχάλιος.

«Κύριε Κοντογεώργο, αποδέχτηκα την πρόσκληση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, μετά την άρνηση του πρώτου επιλαχόντος κ. Νίκου Ευαγγελοπούλου, να ορκιστώ δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα στη θέση του παραιτηθέντος, κ. Αλέξανδρου Σόμογλου, με αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυναμεις το δήμο μας στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει μετά την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε το Μάτι και το Νέο Βουτζά.
Συστρατεύομαι σαν απλός στρατιώτης και δε ζήτησα και ούτε πρόκειται να ζητήσω κάποια θέση ευθύνης.
Πιστεύω ότι μόνη λύση για να μπορέσει ο Δήμο μας να ορθοποδήσει και να αρχίσει να επανέρχεται η κανονικότητα είναι η ομοψυχία και συστράτευση όλων μας.
Δυστυχώς όμως, η οξεία αντιπαράθεση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων με το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα.
Δεσμεύομαι τις επόμενες ημέρες να αναλάβω την πρωτοβουλία και να μιλήσω με το δήμαρχο Μαραθώνα και να του ζητήσω να κάνει στην άκρη, έτσι ώστε ο Δήμος να «τρέξει» άμεσα όλα τα θέματα που αφορούν τόσο την καθημερινότητα του όσο και το μείζον θέμα της επανεκκίνησης των πυρόπληκτων περιοχών του Ματιού και του Νέου Βουτζά με μια Διαπαραταξιακή Επιτροπή, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί...
Ελπίζω και εύχομαι ο Ηλίας Ψηνάκης να καταλάβει το τεράστιο πρόβλημα και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν».
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.