Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 3 ΑΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Η Δύναμη πολιτών καλεί όλους τους φίλους και τι φίλες  της να πάρουν αποφασιστικά  μέρος στην πάνδημη συγκέντρωση των Δημοτών του τόπου μας έξω από τον χώρο που θα γίνεται το έκτακτο δημοτικό Συμβούλιο ενάντια στον δήμαρχο  για την καταστροφική διοίκηση του δήμου Μαραθώνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Το Δ.Σ. θα γίνει την Παρασκευή  στις 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 στην αίθουσα του γυμναστηρίου στην αφετηρία του Μαραθωνίου στις 18:00.
Όλοι ξέρουμε τα αρνητικά αποτελέσματα της «Διοίκησης του manager». 
Κανένα έργο, κανένα ενδιαφέρον για την καθημερινότητα των Δημοτών, ο Δήμος μας δεν έχει κάνει μελέτες για καμιά ενέργεια που θα αποσκοπούσε στην ανάπτυξη του τόπου, έχει απαξιώσει επανειλημμένα τις διαμαρτυρίες μας για τα κακώς κείμενα στον τόπο μας, αποφάσεις του Δ.Σ αγνοούνται προκλητικά. εχθρικός απέναντι στην επιθυμία μας να εναντιωθούμε στον ΟΕΔΑ Γραμματικού.      Συνεχώς απών από τα καθήκοντα του, ακόμα και σε καταστάσεις κρίσης όπως τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα με τις φωτιές στην περιοχή μας.      Μόνο επίδειξη κακόγουστου πλούτου μακριά από τον τρόπο ζωής του μέσου «Μαραθωνίτη» και φιέστες με παρασημοφορήσεις άνευ αντικειμένου και εν αγνοία μας.

Να είμαστε όλοι εκεί για να καταλάβει ότι τα ψέματα τελείωσαν, ότι δεν τον θέλουμε, χάσαμε εξ’ αιτίας του 4 πολύτιμα χρόνια, χώρια τα πισωγυρίσματα που γνώρισε ο τόπος και την μιζέρια που βιώνουμε .

Από το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.