Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Μύκονος: Η fabulous γιορτή του Ηλία Ψινάκη στο Nammos : Σχόλιο του Δασκάλου κου Κωνσταντίνου Διαμαντή

Διαβάζουμε από το FB του  κου Διαμαντή:



Μύκονος: Η fabulous γιορτή του Ηλία Ψινάκη στο NammosΑδυνατώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις για το πάρτι του Ηλία στη Μύκονο. Δεν μπορώ να καταλάβω, τι διαφορετικό είδαν αυτοί που αγανακτούν, από αυτό που ο Ψηνάκης πούλησε για να εκλεγεί Δήμαρχος Μαραθώνα με 50+ τοις εκατό από την πρώτη Κυριακή.
Τι εκτίμησαν δηλαδή αυτοί που τον ψήφισαν; Το έργο του, ως δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων; Τις θέσεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση; Το πρόγραμμά του; Τα βιβλία και τα άρθρα που έχει γράψει; Την κοινωνική του προσφορά; Την αποτελεσματικότητα που είχε να επιδείξει σε κάποιο τομέα διοίκησης; Τίποτα από τα παραπάνω. Αυτό που οι εκλογείς του γνώριζαν, ήταν το image που επέδειξε και στο πάρτι αυτό. Μπράβο λοιπόν σε αυτόν, που δεν έχει αλλάξει σε τίποτα, όσο δε για αυτούς που τον ψήφισαν και τώρα αγανακτούν, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη τους και ας αναρωτηθούν για τα κριτήριά τους.

Κωνσταντίνος Διαμαντής
 Special Education Teacher στην εταιρεία 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης και Δάσκαλος στην εταιρεία Δημοτικό Σχολείο Ανατολής

CELEBRITIES

Μύκονος: Η fabulous γιορτή του Ηλία Ψινάκη στο Nammos



Μύκονος: Η fabulous γιορτή του Ηλία Ψινάκη στο Nammos
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.