Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η Ιστοσελίδα του ΧΥΤΑ μετά από 13 χρόνια ολοκλήρωσε τον κύκλο της συμβάλλοντας στην ενημέρωση για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντέλείτε στο Γραμματικό του Μαραθώνα.

Η αρχική Ιστοσελίδα ξεκίνησε το 2006 και ήρθε για να συμβάλει σε όλη αυτή τη μεγάλη υπόθεση αφιερωμένη αποκλειστικά για τον σκοπό του αγώνα. Επιδίωξε να φωτίσει πτυχές.
Να συμβάλει στη διάδοση της ιστορικής αλήθειας και των παρανομιών που συντελούνται όλα αυτά τα χρόνια στο περιβάλλον. Οι νεότερες γενιές να γνωρίσουν τον τιτάνιο αγώνα μεμονωμένων ατόμων αλλά και δημοτών του Μαραθώνα. Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε την μοναδική πηγή έκφρασης και διάδοσης της φωνής αντίστασης των στρατευμένων αγωνιστών για 13 συναπτά ετη.
Επειδή σήμερα αντιλαμβανόμαστε πως άλλα διαδικτυακά μέσα όπως FB και ηλεκτρονικές εφημερίδες καλύπτουν σε ικανοποιητικό βαθμό τον σκοπό της ενημέρωσης αλλά και για προσωπικούς λόγους, αποφασίσαμε να διακόψουμε και να κλείσουμε την Ιστοσελίδα αισθανόμενοι ότι ολοκληρώθηκε ο ενημερωτικός ρόλος για τον οποίο εκδόθηκε.
Ο Διαχειριστής
Μ. Αποστολόπουλος
Σημ:Υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να ξεναγηθούν ιδιωτικά στην ανάγνωση του ιστολογίου μόνο από επιλεγμένους αναγνώστες. Ωστόσο, αυτοί οι αναγνώστες θα πρέπει να συνδεθούν για την ανάγνωση του ιστολογίου, προσθέτοντας ένα παραπάνω βήμα όπως αίτημα e-mail με  στοιχεία κατόχου…http://exotaxyta.blogspot.com/
Αναμενόμενες μελλοντικές εξελίξεις ή και συγκρούσεις για τον ΧΥΤΑ θα δημοσιεύονται πλέον στο BLOG https://varnavasnews.blogspot.com/ ή από νέο Blog αν απαιτηθεί.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.