Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ηλία Ψηνάκη, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν πια!!!

14-02-2018 Από τoν Γιώργο Προδρόμου Αρθρογράφος Ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτοί, οι λίγοι, που με την δική τους παρέμβαση θα συζητηθεί το θέμα ΧΥΤΑ στο επόμενο Π.Σ. στις 1/3/2018!!!... μετά τις προεκλογικές «μπουρδολογίες», τί ακριβώς έχεις κάνει εσύ;;;

Αλήθεια εσύ που ήσουν ποντικάκι;;; έστειλες τα πούλμαν αλλά εσύ ξέχασες να μπεις ...ή μήπως δεν είναι του επιπέδου σου;;;
Όσο για τα «μπουνίδια», δεν ήμασταν εμείς που προκαλέσαμε τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά το αντίθετο και προς τιμή κάποιων από τον αθλητικό κόσμο κατεύνασαν τα πνεύματα μπαίνοντας μπροστά, δυστυχώς για σένα. Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ εξηγώντας τους ότι σεβόμαστε την θέση τους και το δίκαιο αίτημά τους για το γήπεδό τους, αλλά το θέμα ΧΥΤΑ είναι η ζωή, η υγεία και το μέλλον των παιδιών μας, τάχθηκαν μαζί μας.
Έτσι φρόντισαν κάποιοι «οπαδοί» και «αιρετοί» της Φιλαδελφείας να τελειώσουν την αποστολή τους ξεκινώντας νέο επεισόδιο... όπως λες εσύ κι η φίλη σου η Δούρου μπορείτε να το ξανακάνετε!!!
Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν πια!!!
Μέχρι τώρα σε περνούσαμε για «ελαφρύ», αλλά τελικά είσαι κι επικίνδυνος!!!
Αντί να καταδικάζεις την βία την συμμερίζεσαι και την προκαλείς!!!
Το brand name του Μαραθώνα δεν χρειάζεται να το χτίσεις, πρωταθλητή το φαιδρόμετρου, αλλά φταίνε αυτοί που σου έδωσαν το δικαίωμα να μοιράζεις τα παράσημα του δήμου σ’ όλο τον κόσμο για δικό σου προσωπικό όφελος!!!
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.