Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα σκοτώσουμε όλους τους Εβραίους πριν την Ημέρα της Κρίσεως» – Ολική ρήξη Άγκυρας-Τελ Αβίβ


Εκτός ελέγχου ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχώρησε στις μεγαλύτερες απειλές κατά του Ισραήλ. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έφτασε σε αυτό το σημείο το οποίο ήδη το ξεπέρασε. Νέες απειλές για τη δολοφονία όλων των Εβραίων, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικαλούμενος, μάλιστα, προφητείες από την ισλαμική αποκάλυψη κι αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στην ιστορία των δέντρων…

Μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα με αφορμή την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Ερντογάν είπε
«Εκείνοι που πιστεύουν ότι κατέχουν την Ιερουσαλήμ, καλύτερα να γνωρίζουν ότι αύριο δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν πίσω από τα δέντρα», αναφερόμενος στην ευρέως διαδεδομένη ισλαμική προφητεία για το κυνήγι και τον θάνατο των Εβραίων πριν από την Ημέρα της Κρίσης.
Δείτε στο Βίντεο τι λέει:
«Το Ισραήλ είναι κράτος τρομοκράτης, η διακήρυξη του Τραμπ για την Ιερουσαλήμ δεν μας δεσμεύει. Κοιτάξτε πως ήταν η Παλαιστίνη το 1947 και πως έχει γίνει. Κοιτάξτε πως αυτοί οι τρομοκράτες σέρνουν αυτό το παιδί, ένα 14χρονο παιδάκι με δεμένα τα μάτια. Η κατάρα του Θεού να πέσει πάνω τους».
Συγκεκριμένα, στη Χαντίθ, βασικό θεμέλιο του Ισλάμ, δεύτερη σε αξία μετά το Κοράνιο, σημειώνεται:
«Η μέρα της κρίσης δεν θα έρθει, εκτός αν οι μουσουλμάνοι πολεμήσουν εναντίον των Εβραίων και οι Μουσουλμάνοι θα τους σκοτώσουν μέχρι οι Εβραίοι να κρυφτούν πίσω από πέτρες ή δέντρα, όμως οι πέτρες και τα δέντρα θα πουν ‘’Ω Μουσουλμάνοι, υπηρέτες του Αλλάχ, υπάρχει ένας Εβραίος πίσω μου, έλα να τον σκοτώσεις. Μόνο πίσω από το δέντρο Gharqad (λύκιον) θα είναι ασφαλείς, γιατί είναι το δέντρο των Εβραίων». (Μουσουλμανική Σαχίχ, Βιβλίο 41, Αριθμό 6985)
Για το δέντρο Gharqad, υπάρχουν στη Χαντίθ διαφορετικές ερμηνείες και παραδόσεις. Μια από τις ερμηνείες είναι ότι το δέντρο Gharqad είναι ένα πραγματικό δέντρο. Οι Ισραηλινοί φέρονται να φυτεύουν το δέντρο σε διάφορες τοποθεσίες π.χ. για τους οικισμούς τους στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, γύρω από το Ισραηλινό Μουσείο και την Κνεσέτ.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, που φυτεύει το συγκεκριμένο δέντρο στο Ισραήλ.

Άλλοι ισχυρισμοί σχετικά με το δέντρο είναι ότι μεγαλώνει έξω από την πύλη του Ηρώδη ή ότι είναι στην πραγματικότητα ένας θάμνος που μεγαλώνει έξω από την Πύλη της Γιάφα, όπου ορισμένοι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη και θα σκοτώσει τον ψεύτικο Μεσσία μετά την τελική μάχη μεταξύ των μουσουλμάνων και των «απίστων».
Μια άλλη ερμηνεία που υπάρχει είναι ότι η αναφορά του δέντρου Gharqad είναι συμβολική και αναφέρεται σε όλες τις δυνάμεις του κόσμου που πιστεύεται ότι συνωμοτούν με τους Εβραίους ενάντια στους Μουσουλμάνους.
Από την πλευρά τους, πάντως, αρκετοί Εβραίοι θεωρούν τη συγκεκριμένη Χαντίθ ως ψεύτικη και υποστηρίζουν πως χρησιμοποιείται ως προπαγάνδα εκ μέρους των Μουσουλμάνων.
Πυρά Ερντογάν κατά των ΗΠΑ
Ο Ερντογάν δήλωσε, επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την αιματοχυσία στην Ιερουσαλήμ, όπου, μετά την απόφαση του Αμερικανικού Προέδρου Τραμπ να την αναγνωρίσει ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ, ξέσπασαν συγκρούσεις.
«Εκείνοι που μετατρέπουν την Ιερουσαλήμ σε φυλακή μουσουλμάνων και μελών άλλων θρησκειών, δεν θα μπορέσουν ποτέ να καθαρίσουν το αίμα από τα χέρια τους», δήλωσε , υπογραμμίζοντας ότι η Ουάσινγκτον είναι επίσης υπεύθυνη για την αιματοχυσία στην περιοχή.
«Οι Η.Π.Α. έχουν γίνει συνεργάτες στην αιματοχυσία αναγνωρίζοντας την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Σίγουρα δεν αναγνωρίζουμε αυτή την απόφαση, δεν θα την αναγνωρίσουμε. Η δήλωση του Προέδρου Τράμπ δεν μας δεσμεύει, ούτε τον κόσμο του Ισλάμ», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.