Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Έξι ιδέες για μια πετυχημένη βραδιά Πρωτοχρονιάς


Το πως θα οργανώσει κανείς την αλλαγή του χρόνου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το σε ποιο μέρος θα πάτε, πόσα άτομα θα είστε, αν θα δουλεύετε, αν θα καταφέρετε να είστε κοντά στους δικούς σας κ.ο.κ. Η Vogue ετοίμασε μια λίστα με έξι ιδέες για να είναι λιγότερο αγχωτική η προετοιμασία, ώστε να είστε έτοιμοι για όλα τα καλά που θα φέρει ο νέος χρόνος.

1. Εμφάνιση




Bloomberg via Getty Images
Το που θα πάτε έχει μεγάλη σημασία για να ξέρετε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά σας. Αν πάτε σε κλαμπ, τότε πρέπει να υπολογίσετε τη μετακίνησή σας, τα έξοδα για τα ποτά, καθώς και να συγχρονιστείτε σωστά με την παρέα σας. Από την άλλη, τα σπιτικά πάρτι είναι μια θαυμάσια λύση - αρκεί να μην ζητάτε από τους επισκέπτες σας να κάνουν ησυχία για να μην ξυπνήσετε τους γονείς, τους γείτονες ή τα παιδιά σας. Ίσως η λύση είναι να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα, όπως το να διαλέξετε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, ώστε η αλλαγή του χρόνου να έχει το στοιχείο της έκπληξης. H πόλη είναι πολύ  μεγάλη άλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.