Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Ζούρου... τη Δευτέρα

Του Γιάννη Κοντογεώργου
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές (μόνο τέτοιες έχουμε εμείς!!!), Επιστολή Ανεξαρτητοποίησης από το συνδυασμό του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη απέστειλε, δια αντιπροσώπου, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Αιμίλιο Ρείσογλου, με σκοπό να την διαβάσει στο σημερινό (Παρασκευή 6/10) δημοτικό συμβούλιο, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιώργος Ζούρος.
Κι ενώ η επιστολή έφτασε έγκαιρα στα χέρια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Ρείσογλου αφού συμβουλεύτηκε την νομική σύμβουλο του Δήμου, κα Κοτούλια, δεν προέβη στην ανακοίνωση της, μια, και όπως μου είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, δεν είχε κατατεθεί επίσημα στο πρωτόκολλο του Δήμου.
Επειδή τα νέα, δηλαδή της ανεξαρτητοποίησης του κ. Ζούρου, είχαν γίνει γνωστά από νωρίς το πρωί, οι περισσότεροι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου περίμεναν τη στιγμή της ανακοίνωσης από τον πρόεδρο του σώματος.
Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης πήρε παράταση λίγων ημερών, μια και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο κ. Ζούρος πρόκειται να μεταβεί τη Δευτέρα νωρίς το πρωί στο δημαρχείο της Νέας Μάκρης όπου και θα την πρωτοκολλήσει με κάθε επισημότητα.
Είναι πλέον εύκολα αντιληπτό ότι η δημοτική αρχή του Ηλία Ψινάκη φυλλορροεί, 4 + 1 πλέον οι ανεξάρτητοι από την πλειοψηφία και οι καλά πληροφορημένες πηγές μου (το επαναλαμβάνω ότι μόνο τέτοιες έχουμε εμείς!!!), μου λένε ότι έπονται, πολύ σύντομα, κι άλλες ανεξαρτητοποίησεις, και όσο κι αν προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους συνεργάτες του αιρετούς και σε αυτούς που αποχωρούν, ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η δημοτική αρχή και κατά συνέπεια ο Δήμος Μαραθώνα είναι ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης (με επιλογές τύπου Νησιώτη...).

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.