Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ανασχηματισμός στο δήμο Μαραθώνα: Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του (σ.σ. το τρύπιο) αλλιώς...

Από τoν Γιάννη Κοντογεώργο Εκδότη - Διευθυντή 

Τα νέα που όλοι περιμέναμε στο Δήμο Μαραθώνα κατέφθασαν...
Ο περίφημος προεκλογικός ανασχηματισμός του δημάρχου ή manager Ηλία Ψηνάκη είναι πλέον γεγονός... και έγινε μεταξύ τυριού, αχλαδιού και σαμπάνιας στη βίλα του στον Νεο Βουτζά παρουσία των αιρετών της πλειοψηφίας...
Υπήρξαν όμως και απουσίες με νόημα... Αδάμ Μεγαγιάννης, Βασίλης Τσουπράς και Βάιος Θανασιάς!!!

Οι νέοι αντιδήμαρχοι

  • Γιώργος Νησιώτης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών
  • Βάιος Θανασιάς, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
  • Γιάννης Ζαγάρης, Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας
  • Δήμητρα Λαμπαρού, Αντιδήμαρχος Παιδείας
  • Γιώργος Κοροβέσης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών για το Χειμώνα
  • Βασίλης Τσουπράς, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών για το Καλοκαίρι

Τα Νομικά Πρόσωπα

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στον αντικαταστάτη του Γιώργου Νησιώτη στην Κοινωφελή Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.).

Παρατηρήσεις

1. Μόνο ο Ηλίας Ψηνάκης και οι συνεργάτες του, θα μπορούσαν να αλλάξουν τους πλέον επιτυχημένους αντιδημάρχους της τριετίας, τους κ.κ. Γιώργο Ζούρο (πρώην Καθημερινότητας) και Βασίλη Τσουπρά (πρώην Οικονομικών)... και το έκαναν!!!
2. Μόνο ο Ηλίας Ψηνάκης και οι συνεργάτες, του θα μπορούσαν να τοποθετήσουν στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών έναν αιρετό που με την συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε συνεργάτες του αλλά και στην πλειοψηφία των αιρετών όλων των δημοτικών παρατάξεων... και το έκαναν!!!

Τι άλλαξε...

Πραγματικά θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν οι κ.κ. Γιάννης Ζαγάρης και Γιώργος Κοροβέσης, που θα καταλάβουν θέσεις αντιδημάρχων στον ανασχηματισμό, τι άλλαξε από τότε που κατήγγειλαν δημόσια το δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη και τους συνεργάτες του, ο μεν πρώτος με την ιδιότητα του τότε Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, με επιστολή του που δημοσιεύθηκε στο φύλλο 799/18.12.2015 της εφημερίδας Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (https://issuu.com/dhmoths/docs/dhm_799_18.12.2015), ο δε δεύτερος από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου με την ιδιότητα του τότε Αντιδημάρχου Οικονομικών...
Αγαπητοί φίλοι, εμείς σας περιμένουμε υπομονετικά...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.