Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μισό εισιτήριο σε όλα τα δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ, για 365 ημέρες το χρόνο, προς όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού, για την περίοδο 2017-2018

Που είσαι δήμαρχε του Μαραθώνα, στις Σπέτσες ή στην Μύκονο????

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παπαδομιχελάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Σαρωνικού, κ. Χάρης Κυνηγαλάκης, υπέγραψαν νέα σύμβαση για τη παροχή της μαθητικής εκπτωτικής κάρτας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η μειωμένη τιμή εισιτηρίου θα ισχύει σε όλα τα ενδοπεριφερειακά δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Σε δύσκολους καιρούς, με την οικονομική κρίση να καταρρακώνει καθημερινά την μέση ελληνική οικογένεια, με τεράστια προβλήματα και ελλείψεις στη Παιδεία , η ανανέωση της κοινωνικής παροχής προς τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού, αποτελεί σημαντική βοήθεια. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ για την προσφορά της και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για ανανέωση της εκπτωτικής κάρτας, καθώς και τον Δήμαρχο Σαρωνικού για τη στήριξη όλων των δραστηριοτήτων και προσπαθειών της Ένωσης Γονέων, δήλωσε κατά την υπογραφή της Σύμβασης ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Κυνηγαλάκης.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, θα προχωρήσει στην έκδοση των εκπτωτικών καρτών για τους μαθητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση της έκπτωσης.
Κατά την υπογραφή της Σύμβασης παρευρέθησαν, εκτός από το Δήμαρχο Σαρωνικού, τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ και τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ κ. Μελέτης Κόντος και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων κ. Σπύρος Σιάχαλος.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Κυνηγαλάκης
Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Σιάχαλος
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.