Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Πυρκαγιά στον Κάλαμο Αττικής - Εκκενώθηκαν δυο κατασκηνώσεις για προληπτικούς λόγους (φωτό) (upd)

Πυρκαγιά στον Κάλαμο Αττικής - Εκκενώθηκαν δυο κατασκηνώσεις για προληπτικούς λόγους (φωτό) (upd)Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε πευκοδάσος στον Κάλαμο Αττικής προς τους Αγίους Αποστόλους.

 Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι αρκετά μεγάλη, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.
Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα με 12 άτομα ενώ επιχειρούν και τρία ελικόπτερα, καθώς και οχήματα των ΟΤΑ και ιδιωτών που εθελοντικά συμμετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική υπηρεσία για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν δύο κατασκηνώσεις που βρίσκονται κοντά στην περιοχή της πυρκαγιάς. Πρόκειται για τις κατασκηνώσεις «Kinderland» και «Αναγέννηση».
Νωρίτερα, εκδηλώθηκαν άλλες τρεις πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Είναι στην περιοχή Στρογγύλη στα Καλύβια Θορικού, στο Μαρκόπουλο και στο Θυμάρι Λαυρεωτικής.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.