Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Μουσική πανδαισία στο Solybar με τη φωνή της Σοφίας Βόσσου


Η καταπληκτική φωνή της Σοφίας Βόσσου μάγεψε το κοινό σε μια μοναδική  μουσική βραδιά στο Solybar, το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου, στην Παραλία Πηγαδάκια Χαλκουτσίου.
Σε ένα υπέροχο χώρο η μεγάλη  τραγουδίστρια,  που έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό τραγούδι, καθήλωσε τους φίλους της τραγουδώντας αξέχαστες επιτυχίες που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Με τραγούδια που δοξάστηκαν στη δεκαετία του ΄80 και του ΄90 αλλά και σύγχρονες εκτελέσεις, όπως και ηπειρώτικα, σκόρπισε το κέφι στους θαμώνες του κέντρου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η Σοφία Βόσσου και οι συνεργάτες της απέδειξαν ότι το καλό ελληνικό τραγούδι ακόμα και σήμερα καθηλώνει τους θαυμαστές του και παραμένει ζωντανό στις μνήμες εκείνων που κάποτε σιγοτραγούδησαν αυτές τις μελωδίες, αλλά και τις νεότερες γενιές που το αγάπησαν έστω και αν δεν έζησαν εκείνη την περίοδο που ελληνικού ελαφρολαικού τραγουδιού.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.