Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Φιλικός Αγώνας μεταξύ των Ομάδων ΠΑΣ Ωρωπός-JUVENTUS Academy of Moscow & St.Petersburg

 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ και  JUVENTUS Academy of Moscow & St. Petersburg       
στις 7 Αυγούστου Δευτέρα 2017 και ώρα 20.00
στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νέων Παλατίων Ωρωπού


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω.,   σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Ωρωπός,  διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 20.00, φιλικό αγώνα, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νέων Παλατίων, μεταξύ του ΠΑΣ Ωρωπός και των Ακαδημιών JUVENTUS Μόσχας και Αγ. Πετρούπολης (JUVENTUS ACADEMY MOSCOW &  St. PETERSBURG).
Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός για το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Μετά το τέλος του αγώνα, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ, θα απονείμουν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα και πλακέτες και θα ακολουθήσουν διάφορες εκπλήξεις.
Ο φιλικός αγώνας ολοκληρώνει το προπονητικό τουρνουά των φιλοξενούμενων μικρών ποδοσφαιριστών από τη Ρωσία, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειες τους απόλαυσαν παράλληλα  τις διακοπές τους στον Ωρωπό, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο τους μεταξύ των προπονήσεων στη θάλασσα, δοκιμάζοντας την ελληνική κουζίνα και διασκεδάζοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Οι προπονητές των φιλοξενούμενων Ακαδημιών G. Kuzhim (Δ/ντής της Ακαδημίας της  Juventus στη Ρωσία), Al. Tikhomirov (Head coach της Ακαδημίας της Juventus στη Ρωσία) και Al. Khokhlov (προπονητής της Ακαδημίας Juventus της Αγ.Πετρούπολης), που οργάνωσαν την αποστολή και τις προπονήσεις,  από 28 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου στον Ωρωπό, δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διαμονή τους, τις αθλητικές υποδομές και τη συνεργασία με τη ΚΕΔΩ και τον Πρόεδρο κ. Τάσο Ντούρμα και τους αθλητές του ΠΑΣ Ωρωπός. Επίσης ανέφεραν ότι ο Δήμος μας  έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό και να αποτελέσει για τη Ρωσική τουριστική αγορά έναν ελκυστικό προορισμό για όλο το χρόνο.  Η φετινή επίσκεψη όπως άφησαν να εννοηθεί είναι μόνο η αρχή μιας συνεργασίας που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο Δήμο Ωρωπού.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η επίσκεψή τους στο Ιερό του Αμφιάρειου, την οποία διοργάνωσε η ΚΕΔΩ την Τετάρτη 2 Αυγούστου. Συνοδευόμενοι από την κα Αντ. Πάππας, περιηγήθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο με σεβασμό και φορώντας την επίσημη εμφάνιση της ομάδας φωτογραφήθηκαν με τους προπονητές τους, κρατώντας, τις φωτογραφίες αυτές ως ιδιαίτερα ενθύμια για τις οικογένειες και τους συναθλητές τους στη πατρίδα τους.
Η επιτυχία και οι προοπτικές της διοργάνωσης αυτής επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες του Δημάρχου μας κ. Θωμά Ρούσση και του Προέδρου της ΚΕΔΩ κ. Στέφανου Δάβρη, καθώς  και τις προβλέψεις ότι η ανάπτυξη του Τουρισμού, σε αμφίδρομη σχέση με την αναβάθμιση των αθλητικών και γενικότερων υποδομών του Δήμου μας, θα αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη για τη τοπική κοινωνία και το μέλλον του Ωρωπού.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.