Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Άνοιξε τις πόρτες της η Έκθεση Φωτογραφίας του Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού


Στιγμές αποτυπωμένες στο φωτογραφικό φακό, που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο. Ρωγμές στη φαντασία, που από μέσα τους αναβλύζουν όλα τα συναισθήματα. Χρώματα, χαμόγελα, σκιασμένα βλέμματα, μα πάνω από όλα ζωή, αυτό είναι που δίνει η φωτογραφία.

Σε αυτόν τον ονειρεμένο κόσμο, που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη φαντασία, μας ταξίδεψε  η Ατομική και Ομαδική Έκθεση φωτογραφίας, του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού, η οποία εγκαινιάστηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Epoca cafe.

Το θέμα της Ομαδικής Έκθεσης ήταν βασισμένο στην ταινία μικρού μήκους «Το κόκκινο μπαλόνι» του Αλμπέρ Λαμορίς, με τους καλλιτέχνες να αποδίδουν με εξαιρετικό τρόπο στιγμές της ταινίας στη σύγχρονη πραγματικότητα. Το μαύρο με το κόκκινο έδιναν ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε φωτογραφία.
Σπουδαία η δουλειά των καλλιτεχνών Λευτέρη Ντρίζου, Μαριέλας Ντάικου, Βάσως Βλάχου και Δέσποινας Σταμάτη, που άφησαν, με το πλούσιο ταλέντο τους και φυσικά το μεράκι τους, υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες φωτογραφικές στιγμές στο μέλλον.
Να σημειώσουμε ότι η Καλλιτεχνική Επιμέλεια ήταν του καταξιωμένου  επαγγελματία φωτογράφου κ. Αποστόλη Αναστασόπουλου, ο οποίος είναι και ο καθηγητής στο εργαστήρι φωτογραφίας του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους η  πρώην Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Ακοντισμό κ. Άννα Βερούλη και ο Hair and Makeup Designer Νίκος Ζήσης.
Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου 2017 και θα είναι καθημερινά ανοιχτή. Μη την χάσετε, αξίζει να κάνετε το πέρασμα σας από εκεί.
(Χορηγοί Επικοινωνίας της Έκθεσης: Epoca cafe, Barcafe, Alegro cafe)



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.