Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΜΟΓΛΟΥ “ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )Αρκούσε να πάρει το λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Αλέξανδρος Σόμογλου στη συνεδρίαση του Σώματος της 6ης Ιουλίου, για να πηγαίνει άμεσα στην τουαλέτα ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης ο οποίος είχε μόλις κάνει τον απολογισμό πεπραγμένων του και θα έπρεπε να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του απευθύνονταν.

Η διαμάχη μεταξύ δύο των ανδρών όπως όλοι γνωρίζουν, προχωρά μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης έχει μηνήσει τον Αλέξανδρο Σόμογλου για την εισήγηση που έκανε για το θέμα της ΜΚΟ Marathon Foundation εξουσιοδοτημένος απ’ τους συναδέλφους του κι ο Αλέξανδρος έχει κάνει αγωγή στο δήμαρχο για ποινικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς εναντίον του σχετικά με τα αιτία που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του.
Ωστόσο η συμπεριφορά του κ. Ψηνάκη να αποχωρεί απ’ την αίθουσα για να μη απαντήσει στα ερωτήματα του κ. Σόμογλου απόλυτα σχετικά με τον απολογισμό έργου αυτής της δημοτικής αρχής, όχι μόνο παιδαριώδης είναι, αλλά αποτελεί πρωτοτυπία πανελλαδικής συμπεριφοράς ενός Δημάρχου!
Να σημειωθεί ότι η απουσία του δημάρχου στην τουαλέτα καθ’ όλη τη διάρκεια των ερωτήσεων που απηύθυνε ο ανεξάρτητος σύμβουλος προς τους αρμόδιους αντιδημάρχους πλέον – που μόλις προ ολίγου ο δήμαρχος είχε χαρακτηρίσει εν τη ρύμη του λόγου του “αγράμματους” – διήρκησε πάνω από ένα τέταρτο.
Μάλιστα ο κ. Σόμογλου διασκεδάζοντας την κατάσταση τόνισε ότι θα συνέχιζε τις ερωτήσεις ώστε να κρατήσει το δήμαρχο περισσότερη ώρα στη τουαλέτα και μόνο με την παράκληση του προέδρου του Δ.Σ. να μη το κάνει, έδωσε τόπο στην οργή και τέλειωσε την παρέμβασή του.
Χαρακτηριστικό ότι ζήτησε να ειδοποιήσουν το δήμαρχο ότι σταμάτησε να μιλά για να επιστρέψει στην αίθουσα να ακούσει τους υπόλοιπους ομιλητές, «Ενημερώστε τον να βγει από την τουαλέτα, δεν θα του κάνω άλλες ερωτήσεις» είπε. Δεν αρκέστηκε φυσικά μόνο σ’ αυτό αλλά φώναξε κι ο ίδιος «Εντάξει τελείωσα, μπορείς να βγεις…» Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.