Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η. ΨΗΝΑΚΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 (ΦΩΤΟ: )Με απόντα το δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη (βρίσκεται στη Σαντορίνη) μόλις προ ολίγου έγινε η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την απορριπτική απόφαση του αρμόδιου οργάνου που καθαίρεσε τον κ. Ρεΐσογλου ως μη νόμιμα εκλεγμένο στις δημαιρεσίες του Μάρτη.
Παρόντες ήταν 27 σύμβουλοι επί συνόλου 33, ενώ αυτοπροτάθηκαν οι Αιμίλιος Ρεΐσογλου και Πέτρος Στάμου.
Ο πρώτος (Ρεΐσογλου) συγκέντρωσε 10 ψήφους στην ενδοπαραταξιακή με τους κ. Μπούσουλα και Λιβαθινό να δηλώνουν παρόντες και την κ. Παππά να διαλέγει το λευκό κι ο δεύτερος (Στάμου) απλά πήρε την ψήφο του.
Ακολούθησε η εκλογή της ολομέλειας με τον κ. Ρεΐσογλου να παίρνει 12 ψήφους επί συνόλου 27. Αναμένεται η συνέχεια με δεύτερη ψηφοφορία της ολομέλειας και αν αποβεί επίσης άκαρπη, πιθανολογείται να αναλάβει τη προεδρία ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της πλειοψηφίας. Να σημειωθεί ότι η κ. Σταυρακοπούλου ως ανεξάρτητη Δ.Σ. εξαιρείται.
Απαξιωτικούς σχολιασμούς προκάλεσε η απουσία επίσης της έμμισθης δικηγόρου του δήμου, η οποία κατά την πρώτη ψηφοφορία πρόσβαλε την απόφαση της προεδρεύουσας κ. Σταυρακοπούλου που είχε ζητήσει επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας, με τα γνωστά επακόλουθα.    
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.