Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Δωρεά Σπ. Λιβαθινού στους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Μαραθώνος

Στα πλαίσια ενημέρωσης της κοινωνικής προσφοράς των συμπολιτών μας, ως εφημερίδα, δεν μπορούσαμε να μην αναδείξουμε την προσφορά του κ. Σπύρου Λιβαθινού, παρότι γνωρίζουμε το χαμηλό προφίλ που διατηρεί στα συγκεκριμένα θέματα.

Ο Σπύρος Λιβαθινός, αποδεικνύοντας γι’ ακόμη μια φορά το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και την προσωπική του ευαισθησία στις ανάγκες της περιοχής, δώρισε ένα υδροφόρο όχημα πυροσβεστικού σκοπού χωρητικότητας  9 τόνων, στους εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Μαραθώνος.
Την Τετάρτη 26 Απριλίου, η εφημερίδα μας παρευρέθηκε στη Λ. Λαυρίου στα Γλυκά Νερά όπου συναντήθηκαν στην επιχείρηση «Δρεμέτσικας», ο Σπ. Λιβαθινός, ο Πρόεδρος του Σωματείου εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ματθαίος Καραμολέγκος, ο Αντιπρόεδρος Αργύρης Καλέμης και ομάδα εθελοντών Δασοπυροσβεστών για την παραλαβή του οχήματος. Αμέσως μετά ο Σπ. Λιβαθινός ενημερώθηκε για το σύνολο των δράσεων των εθελοντών και τόνισε την σπουδαιότητα του έργου που επιτελούν ευχόμενος δύναμη και κουράγιο στον δύσκολο αυτόν αγώνα.
Ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της εφημερίδας Ζω με όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και η ευχαριστήρια επιστολή των Εθελοντών μας .







Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.