Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Οικόσιτα ζώα: Τι πραγματικά ισχύει για τον Βαρνάβα

Ο ανώτατος αριθμός των οικόσιτων ζώων και πτηνών καθορίζεται ανάλογα με την ακριβή θέση της κατοικίας των πολιτών. Αναλυτικά τι ισχύει για πουλερικά, κουνέλια, αιγοπρόβατα, μοσχάρια κτλ.
-Το μέγιστο αριθµό των οικοσίτων ζώων και πτηνών ανά είδος, που µπορεί να διατηρεί κάθε οικογένεια (κατοικία) έχει καθορίσει η Περιφέρεια Ανατ. Αττικής με απόφασή της 5.2.96/ Αρ. Πρωτ. 1367 (2132005253-5). 

 Σύμφωνα με αυτή, απαραίτητη προϋπόθεση διατήρησης οικόσιτων ζώων-πτηνών είναι η ύπαρξη κατάλληλων αγροτοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, σε απόσταση τουλάχιστον τριάντα (30) µέτρων από χώρους προστασίας, δηλαδή, διπλανή νόµιµη κύρια η δευτερεύουσα κατοικία, καταστήµατα υγειονοµικού ενδιαφέροντος, Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια, Σχολεία όλων των βαθμίδων, διάφορα Εκπαιδευτήρια, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και συγκροτήµατα, Αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους, Μουσεία, οργανωµένους κατασκηνωτικούς χώρους, Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και Στρατόπεδα, Βιοτεχνίες και Βιοµηχανίες, που παράγουν προϊόντα υγειονοµικής σηµασίας (τρόφιµα κ.λ.π.), Αθλητικά Κέντρα και αθλητικές εγκαταστάσεις, δηµόσιες υπηρεσίες, υπηρεσίες ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθµού, πάσης φύσεως Ιδρύµατα και ακτές κολύµβησης, σε κατάλληλες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής, περιορισµένα και περιφραγµένα κατάλληλα και οπωσδήποτε πλησιέστερα στην κατοικία του ιδιοκτήτη τους, στους Δήµους και τα δηµοτικά διαμερίσματα του Νοµού Αττικής χωρίς την απαιτούµενη άδεια. Πιο αναλυτικά, σε κατοικημένους τόπους (πόλεις, κωµοπόλεις, χωριά και οικισµοί) µε πληθυσμό ανάλογα µε την τελευταία ισχύουσα απογραφή της χώρας, ισχύουν τα εξής:

Αναλυτικότερα διαβάστε περισσότερα το: 

Οικόσιτα ζώα: Τι πραγματικά ισχύει Ο ανώτατος αριθμός των οικόσιτων ζώων και πτηνών καθορίζεται ανάλογα με την ακριβή θέση της κατοικίας των πολιτών. Αναλυτικά τι ισχύει για πουλερικά, κουνέλια, αιγοπρόβατα, μοσχάρια κτλ.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.e-ea.gr/2015/05/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CF%8E%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.