Τρίτη 9 Μαΐου 2017

«Τρέμει η γη» στην Κόκκινη Πλατεία: Χιλιάδες στρατιώτες, οχήματα σε μια πρωτοφανή παρέλαση και μήνυμα προς πάσα δυτική κατεύθυνση (εικόνες,βίντεο)

Δείτε ζωντανά την φαντασμαγορική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας για τον εορτασμό της «Ημέρας της Νίκης».
Χιλιάδες στρατιώτες, οχήματα δημιουργούν ένα πολύ δυναμικό κλίμα, ενώ οι Ρώσοι πολίτες που έχουν κατακλύσει την Κόκκινη πλατεία, παρατηρούν με δέος τα νέα και εντυπωσιακά οπλικά συστήματα. Τόσο τα συστήματα αυτά, όσο και το μέγεθος των δυνάμεων, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα για την υπεροχή και τη στρατιωτική και πνευματική ετοιμότητα των ρωσικών δυνάμεων προς πάσα κατεύθυνση.

«Ποτέ καμία δύναμη δεν πρόκειται να υποδουλώσει τον ρωσικό λαό» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν





Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολουθεί την παρέλαση



Η πρώτη δημόσια παρουσίαση του Armata καθώς και των υπολοίπων οχημάτων ήταν από τα πλέον καλά φυλαγμένα μυστικά της φετινής παρέλασης.


Το Armata είναι εξοπλισμένο με πυροβόλο 2A82 των 125 χλστ., το 2S35 με πυροβόλο των 152 χλστ., το ΤΟΜΑ Kurganets με πυροβόλο των 2A42 των 30 χλστ. και συζυγές PKT των 7,62 χλστ. ενώ θα μεταφέρει και ένα τετραπλό εκτοξευτή Α/Τα πυραύλων Kornet.







Η ρωσική αεροπορία δεν συμμετείχε στην μεγαλειώδη παρέλαση λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.