Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αποχαιρετισμός μέσω Instagram για Μέρκελ - Ομπάμα...

Αποχαιρετισμός μέσω…Instagram για Μέρκελ - Ομπάμα (Photos - Video) - Media
Φωτογραφίες...
Τελευταίος σταθμός στη μικρή ευρωπαϊκή περιοδεία του Μπαράκ Ομπάμα ήταν το Βερολίνο όπου και συναντήθηκε με την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Όλα όσα είδαμε από τη...
γερμανική πρωτεύουσα μαρτυρούν πως ο Ομπάμα σίγουρα θα… λείψει στην Μέρκελ η οποία φρόντισε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τον λογαριασμό της Καγκελαρίας από το Instragram, με τον Αμερικανό πρόεδρο να βρίσκει την ευκαιρία να πλέξει (ξανά) το εγκώμιο στην Μέρκελ



‘Ετσι ο επίσημος λογαριασμός της καγκελαρίας γέμισε... φωτογραφίες από τις συναντήσει της Μέρκελ με τον Μπαράκ Ομπάμα. Φωτογραφίες από το δείπνο για δυο που είχαν λίγο αφού έφτασε στο Βερολίνο ο Αμερικανός πρόεδρος, από την συνάντησή τους με τα επιτελεία τους, από την επίσημη υποδοχή του Ομπάμα καθώς και από το παρασκήνιο της συνέντευξης που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην καγκελαρία.






Από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα, σε ένα πεντάλεπτο μήνυμά του αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Μέρκελ όλα αυτά τα χρόνια  λέγοντας μάλιστα πως είναι μια «από τις σημαντικότερες συμμάχους» του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

« Έχει χαρακτηριστικά που υπηρετούν σωστά όχι μόνο τη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Είναι ειλικρινής, δυνατή, δουλεύει, ξέρει τα ζητήματα, είναι πειθαρχημένη και αντανακλά τους δεσμούς που μοιράζονται Γερμανοί και Αμερικανοί για τη δημοκρατία, τις αγορές και την επιθυμία να εξασφαλίσει πως τα ανθρώπινα δικαιώματα και η προσωπική αξιοπρέπεια θα γίνονται σεβαστά όχι μόνο στις χώρες μας αλλά και σε όλο τον κόσμﻨσημείωσε μεταξύ άλλων ο Μπαράκ Ομπάμα για την Μέρκελ...

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.