Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Περισσότερη “Διαύγεια” … στο σκοτάδι πληροφόρησης του Βαρνάβα! (Συνέχεια 7)



Προσπαθούμε να ρίξουμε περισσότερο "φως στο σκοτάδι" ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίαςΈτσι λοιπόν για πληροφόρηση και μόνο δημοσιεύουμε σταδιακά τις πράξεις της διοίκησης και του Δήμου Μαραθώνα που εντοπίζουμε  στο διαδίκτυο εντός 2016 και αφορούν τον τόπο μας.
Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας....
Συνέχεια .....



1. Αποδοχή και κατανομή ποσού 24.068,64 € (είκοσι τέσσερις χιλιάδες και εξήντα οχτώ ευρώ και εξήντα τέσσερα λεπτά) ευρώ, επιχορήγησης Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από πιστώσεις ΥΠΕΣ, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 12/2016 Απόφασης ΔΕ... 

2. ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ  

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης για παράσταση πολιτικής αγωγής του Δήμου Μαραθώνος ενώπιον του Η’ Μονομελούς Πλημ/κείου, Αθηνών κατά του Μυλωνά Άγγελου κλπ.  




5. ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 

6. Απευθείας ανάθεση για την εργασία με τίτλο «Τοπογραφικές Αποτυπώσεις Αγροτεμαχίων Εκτός Σχεδίου Περιοχής Δήμου Μαραθώνος για τις Δημοτικές Κοινότητες Μαραθώνα, Γραμματικού, Βαρνάβα» 

7. Ανάθεση πράξεων στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» 


8. Τροποποίηση της αρ. Φ.49/5288/23-03-2016 Απόφασής μας (ΑΔΑ:ΩΙΙΣ4653ΠΣ-ΙΔΔ) με θέμα: «Ορισμός μελών Περιφερειακών Ομάδων Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της σχολικής βίας και του εκφοβισμού σε σχολικές μονάδες Π/θμιας Εκπ/σης στην Περιφερειακή Δι...

Συγκεντρωτικά: Περισσότερη “Διαύγεια” … στο σκοτάδι πληροφόρησης του Βαρνάβα!

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.