Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πλειστηριασμοί σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα: Φυγαδεύτηκαν οι συμβολαιογράφοι που έσπασαν την αποχή

Στα Ειρηνοδικεία Θεσσαλονίκης και Πάτρας σημειώθηκαν επεισόδια στην διάρκεια πλειστηριασμών....

Όπως μεταδίδει το voria.gr, στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια πλειστηριασμού αγροτεμαχίου στον Χορτιάτη, μέλη συλλογικοτήτων που βρίσκονταν στην αίθουσα έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν στην έδρα, με αποτέλεσμα η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση, να φυγαδευτεί εκτός αίθουσας.

Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε και οι διαδηλωτές αποχώρησαν μετά από ορισμένη ώρα.

Περίπου 100 μέλη συλλογικοτήτων που μπήκαν στην αίθουσα όπου ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του πλειστηριασμού, είχαν έντονο διάλογο με την κ. Χρουσαλά-Μπιλίση την οποία χαρακτήρισαν «ψεύτρα» και «παράνομη», ενώ φώναξαν συνθήματα όπως «στις τράπεζες τα σπίτια δεν θα δώσεις, τι ψυχή θα παραδώσεις». 

Ένταση επικράτησε και στην Πάτρα, όταν δύο συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να "σπάσουν" την αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών, που είχε αποφασιστεί για σήμερα από τη Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.