Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

O Σπύρος Λιβαθηνός στα εγκαίνια των γηπέδων της Διασταύρωσης στη Ραφήνα

O Σπύρος Λιβαθηνός στα εγκαίνια των γηπέδων της Διασταύρωσης στη Ραφήνα
Ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαραθώνος , τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά και Μέλος του Ομοσπονδιακού Προπονητικού Τeam των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Σπύρος Λιβαθηνός ό οποίος  αγωνίζεται καθημερινά για την προώθηση του αθλητισμού στη χώρα μας και τον ενδιαφέρει το κοινό καλό και πως θα βοηθήσει τον τόπο του και τους πολίτες που έχουν υποστεί πολλά, δεν μπορούσε να λείψει από μιά σημαντική τελετή στη Ραφήνα , στα εγκαίνια των γηπέδων της Διασταύρωσης (περιοχή Κέντρου Υγείας Ραφήνας).


Ο Σπύρος Λιβαθηνός συνοδευόταν από τον Αργύρη Κωστάκη, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση με την ιδιότητα του μέλους της γενικής συνέλευσης της Unicef και αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας της οργάνωσης.
Συζητήσε περί πολιτικής με τους βουλευτές Μάκη Βορίδη και Βασίλη Οικονόμου, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου.
Επιπροσθέτως συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο και με τον Αντώνη Παυλίδη και τη σύζυγό του Βασιλική Μπέκα.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός με άριστες σχέσεις που έχει τόσο με τον δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη, όσο και το αντιδήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνού  δεν θα μπορούσε να λείψει από μιά τόσο σημαντική τελετή, στην οποία μάλιστα τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Αθανάσιος Μαρτίνος με τον οποίο επίσης διατηρεί εξίσου άριστες αλλά και φιλικές σχέσεις.
Κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο είναι σε πλήρη λειτουργία και αποτελούν μεγάλη ανάσα στην ασφυξία που υπήρχε στα αθλητικά σωματεία της περιοχής και νέα πνοή στις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας.
Το νέο κλειστό γυμναστήριο ενισχύει τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ραφήνας σε ότι αφορά το μπάσκετ και άλλα αθλήματα, ενώ πλέον μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου δημιουργούν ένα νέο αθλητικό πυρήνα στη Διασταύρωση. Παράλληλα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της γύρω περιοχής και ενεργοποιούν τον επί χρόνια εγκαταλελειμμένο χώρο του ΠΝΑ, ο οποίος  αναβαθμίστηκε σε μία υπερσύγχρονη μονάδα υγείας - με χορηγία και πάλι του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου - και γίνεται πλέον σημείο αναφοράς με τις νέες του χρήσεις.
Άλλος ένα μεγάλος στόχος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου επιτυγχάνεται ύστερα από επίπονες προσπάθειες, υπομονή και επιμονή για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και για την ενδυνάμωση του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.